Balustrades

Bij Mavaro houden onze aluminium balustrades de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Laat uw balustrade maken op maat van uw binnen- of buitenproject door onze vakmannen en geniet van de duurzaamheid die onze gesofisticeerde balkon balustrades te bieden hebben. Ons bedrijf is gelegen in Tessenderlo maar u kan ons inschakelen in heel België! Uw balustrade laten maken bij Mavaro staat garant voor een balustrade op maat gemaakt in eigen atelier. Kies tussen diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Een balustrade laten maken betekent bij ons telkens een waaier aan mogelijkheden. Ook u vindt er gegarandeerd de veilige balustrade tussen waar u naar op zoek was.

Onze modellen

Prelude glasbalustrade

Glasbalustrade – model Prelude

De tijdloze mix van een aluminium draagstructuur en grote glaspartijen. Een helder zicht en een breed kleurenpalet bieden u talloze mogelijkheden.

Bekijk details
Glasbalustrade allegro

Glasbalustrade – Model Allegro

Een glaspaneel zorgt ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd wordt en u tevens van een eindeloos uitzicht geniet. Een helder zicht om de wereld binnen te laten.

Bekijk details
balustrade vitra knokke valois

Glasbalustrade Model Vitra

Een glaspaneel zorgt ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd wordt en u tevens van een eindeloos uitzicht geniet. Een aluminium balustrade met ingeklemde glaspanelen laat letterlijk en figuurlijk een wereld voor u opengaan.

Bekijk details
Balustrade aria

Balustrade vulling Model Aria

Aria biedt eindeloos veel mogelijkheden. Combineer horizontale profielen, rond of rechthoekig, vul aan met glaswerk of geperforeerde platen en integreer zelfs uiteenlopende kleuren. Een balustrade à la carte.

Bekijk details
Balustrade toccata 30f

Spijlenbalustrade Model Toccata

Een klassieker onder de balustrades. Toccata is een samenstelling van rechthoekige vormen, verticale en horizontale lijnen, samengevoegd tot een kindvriendelijk geheel. De combinatie esthetiek en veiligheid op haar best.

Bekijk details
balustrade fugata

Spijlenbalustrade Model Fugata

Deze balustrade met slanke vormgeving geeft u een optimaal zicht en garandeert uw privacy. Ook uw veiligheid is hier gewaarborgd. Modern en elegant.

Bekijk details
balustrade maritime

Horizontale profielen Model Maritime

Een robuuste balustrade die ronde profielen mixt met rechthoekige elementen. De elegante balustrade die uitermate geschikt is voor uw terras.

Bekijk details
balustrade recto

Horizontale profielen Model Recto

Deze balustrade bestaat uit verschillende rechthoekige profielen en combineert ze zowel horizontaal als verticaal. Geknipt voor moderne bouwwerken.

Bekijk details