Trapleuningen

Een trapleuning laten maken bij Mavaro, betekent een trapleuning vervaardigd met degelijke materialen volgens de regels van de kunst. Ons bedrijf is gelegen in Tessenderlo maar u kan ons inschakelen in heel België! Wij stellen u graag voor aan diverse types van trapleuningen en bespreken graag met u welke uw voorkeuren en verlangens zijn. Zo maakt ons professionele team ook voor u de ideale trapleuning op maat. Wij werken met geavanceerde machines en dragen een onberispelijk resultaat hoog in het vaandel. Trapleuningen waar u jarenlang genot aan beleeft? Vraag vrijblijvend uw offerte.

Onze modellen

Trapleuning continuo

Continuo

Onze trapleuning voor open trappen. Een leuning die bestaat uit ronde, onderliggende profielen en een ronde handgreep waardoor de trapleuning gemakkelijk te gebruiken is. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Bekijk details

Marcato

Marcato staat voor een trapleuning met ronde handgreep. Mooi afgewerkt en de kwaliteit waar u naar op zoek was. Bovendien is het tevens mogelijk om de muurgreep te buigen of doorlopend te voorzien. Inzetbaar in elke trappenhal.

Bekijk details