Over Mavaro

Mavaro® nv is volledig en exclusief gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van balustrades, scheidingswanden, muurkappen en trapleuningen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid standaard gamma welk systematisch en permanent evolueert.

Voor de professional die op zoek is naar aluminium balustrades, scheidingswanden, muurkappen en trapleuningen op maat.
Wij zijn gespecialiseerd in grote en middelgrote projecten. Kwaliteit en een klantgerichte service staan bovenaan onze prioriteitenlijst. Onze onderneming is in constante evolutie en zet in op duurzame groei. Welkom in de wereld van Mavaro, waar alle werken met de grootste zorg worden uitgevoerd en we keer op keer streven naar realisaties waarin esthetiek en functionaliteit samensmelten.
aluminium balustrade maritime

Eigen fabricatie

Mavaro is een vaste waarde in België wanneer het aankomt op aluminium balustrades en bijbehorende producten. Onze ervaren vakmensen produceren trapleuningen, balustrades, muurkappen en scheidingswanden in eigen atelier met behulp van van geavanceerde machines. Dit verzekert u van een hoogstaande kwaliteit.

Daarnaast zorgen onze vakbekwame plaatsingsploegen voor een onberispelijke plaatsing van het door u aangekochte product.

Ons assortiment aan producten is erg uitgebreid en constant in evolutie. Wij luisteren graag naar uw wensen. Twijfel er niet aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte wanneer u op zoek bent naar een onderneming gespecialiseerd in balustrades, borstweringen….

Voor middelgrote en grote projecten

Onze activiteiten, voor middelgrote en grote projecten, situeren zich over heel België.
Kortom, van prijsofferte tot service, Mavaro® heeft alles in huis om uw project te doen slagen.

aluminium balustrade

Het groene merk

ALUMINIUM, HET GROENE METAAL

Het merk Mavaro® staat voor een groen, veilig en esthetisch product in aluminium.
Het toekomstige tekort aan grondstoffen evenals de opwarming van de aarde vormt een bedreiging voor de toekomstige generaties. Energie wordt steeds schaarser en duurder.

balustrade vitra knokke valois

Uw partner

NIEUWBOUW, RENOVATIE & VEILIGHEID

Mavaro® is toonaangevend in de Belgische nieuwbouw- en renovatiemarkt. We werken al jaren samen met opdrachtgevers en aannemers om gezamenlijk hun middelgrote- en grote bouwprojecten, in heel België, tot een goed einde te brengen.

Spijlenbalustrade Toccata

Het product

NBN EN WTCB, LAKWERK, VULLINGEN

Al onze modellen werden met een standaardopbouw getest door het WTCB en voldoen aan de gestelde stabiliteitseisen van de huidige normen. Deze verslagen zijn op eenvoudige vraag te verkrijgen.